Såld

Råby, Västerås

Gransångargatan 97

Slutpris: 2 650 000 kr

Gransångargatan 97

Bekvämt enplansradhus i vinkel! Friköpt tomt.

Friköpt tomt med fint läge på området!

Välkomnande och välskött enplansradhus i vinkel. Barnvänligt boende med bilfria lekytor. Fin och lättskött trädgårdstomt med en liten gräsmatta och plattsättning.

Huset är väldisponerat med ett rymligt matrum och vardagsrum för social samvaro - härifrån nås den stenlagda uteplatsen.
Fyra sovrum, separat WC, ett helkaklat badrum med tvättstuga intill. Varmgarage i länga. Renoveringar har skett löpande sedan 2008, se utförlig renoveringslista under fliken "fastigheten".
Bredband via Stadsnätet.

Gott om lekplatser och grönytor runt hörnet samt närhet till förskola och skola. Nära till Erikslunds shoppingområde och cykelväg hela vägen in till Västerås city.

Fastigheten är förbesiktigad!

Välkommen att kontakta mäklare eller anmäl dig till visningen direkt!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gransångargatan 97, Såld i Råby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad