Såld

Råby, Västerås

Gransångargatan 41

Slutpris: 2 525 000 kr

Gransångargatan 41

Friköpt hörntomt - Barnvänligt område

Friköpt hörntomt! Vinkelbyggt enplansradhus med bra läge inom området. Helt insynsskyddat och barnvänligt boende med bilfria lekytor. Fin och lättskött atriumträdgård med rabatter, gräsmatta, plattsättningar och rymlig altan under tak.

Bostadsareans 103 kvm är fördelade på 5 rum och kök varav 3 sovrum. Huset är väldisponerat med ett rymligt matrum och vardagsrum för social samvaro. Separat wc, stort badrum med bastu och egen tvättstuga. Goda förvaringsmöjligheter med mycket garderober och rymlig klädkammare i bostaden samt ytterligare varmförråd på tomten. Varmgarage i länga. Bredband via Fibra.

Gott om gemensamma grönytor och lekplatser runt hörnet samt närhet till förskola och skola. Nära till Erikslunds shoppingområde och cykelväg hela vägen in till Västerås city.

Välkommen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gransångargatan 41, Såld i Råby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad