Såld

Vikingshill, Nacka

Granrisvägen 2

Slutpris: 6 350 000 kr

Granrisvägen 2

Magiskt läge med sjöutsikt och båtplats!

Bygg nytt i kulturhistorisk miljö, med hav och skog som närmaste granne! Magiskt läge med sjöutsikt och bryggplats!

Här kan ni bygga en stor och representativ villa i suterräng med tillhörande garage. Underbar sjöutsikt över Rörsundsviken och ut mot Stockholms inlopp via Höggarnsfjärden och ön Stora Höggarn.

Båtplats på den närliggande privata bryggan ingår!

Kommunalt VA finns vid tomtgräns och är betalt!

Fastigheten är lätt kuperad och sluttar mot nordöst ner mot vikens vatten. Byggrätten medger suterrängvilla med byggyta (fotavtryck) på 163 kvm (11 % av tomtarea), inklusive gårdsbyggnad om 40 kvm.

En unik möjlighet att bygga drömhuset i en vacker kulturhistorisk miljö med många äldre hus. Flertalet av de närliggande husen är från 1800-talet. Här går stigen förbi utmed vattnet. På kort avstånd finns även bryggan Riset där Vaxholmsbåtarna stannar. Varför inte börja båtpendla till jobbet i stan?

Detaljplaner ligger under dokument och finns även tillgängligt på Nacka Kommuns hemsida. För detaljfrågor kring bygglov, vänligen kontakta Stadsbyggnadsservice.

Drömmen om att bygga nytt kan bli sann! Tänk att bygga drömhuset och vara först med att kliva in genom dörren. Det luktar kanske fortfarande nymålat? Det finns inga repor i golvet och det är ingen som använt vitvarorna. Planlösningen är anpassad för att passa just din familj och era unika behov. Allt är rent och nytt, rummen står där och väntar på att du ska färgsätta med din personlighet och stil.

Soligt och fint läge med vacker natur runtomkring. Ett bra läge på en lugn och mysig gata. Perfekt läge på en mysig gata för de som vill ha det lugnt och skönt men ändå nära till stan.

- Kommunalt VA indraget
- Naturnära läge
- Generös byggrätt med byggyta på 163 kvm och möjlighet att bygga i suterräng
- Vacker sjöutsikt över Höggarnsfjärden
- Båtplats ingår vid privat brygga
- Nära populära Backeboskolan
- All tänkbar service och kommunikationer på rimligt avstånd
- Bästa läge i ett äldre etablerat område

Det går bra att besöka tomten på egen hand. Anmäl gärna ert intresse till fastighetsmäklaren.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad