Såld

Eriksberg, Uppsala

Granitvägen 24E

Slutpris: 1 570 000 kr

Granitvägen 24E

Utmärkt planerad 1:a med sovalkov och stor balkong med Hågadalen som närmaste granne!

Välkommen till denna ljusa bostad belägen direkt intill naturreservatet Hågadalen-Nåsten! Här bor du med ett fint läge i huset på våning 2 av 4 med en rymlig balkong i sydvästläge mot föreningens gård och den orörda skogen i reservatet.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Ljust kök med trevligt ljusinsläpp utan insyn samt ett inbjudande vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge. I vardagsrummet finns en separat sovalkov som lätt kan skärmas av och ger lägenheten funktion som en 2:a! Badrummet är kaklat med klinker på golv och utrustat med badkar, WC och handfat.

Bostaden är belägen intill Hågadalen där du finner bl.a. bär- och svampskog, fornlämningar och motionsspår med möjlighet till längdskidåkning finns vintertid. En kort promenad bort hittar du även Stadsskogens fina leder och elljusspår. Med cykel tar du dig till Uppsala centrum på tio minuter och närmaste busshållplats är bara 100 meter från porten. I närheten hittar du Västertorg med två matbutiker, pizzeria, vårdcentral, apotek, BVC och tandläkare. Parkeringsmöjligheter finns exempelvis utmed Granitvägen.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Granitvägen 24E, Såld i Eriksberg, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad