Såld

Eriksberg, Uppsala

Granitvägen 24 A

Slutpris: 1 620 000 kr

Granitvägen 24 A

Utmärkt planerad 1:a med balkong i naturnära Eriksberg!

Välkommen till denna ljusa bostad belägen i lummiga Eriksberg! Här bor du högst upp i huset med en rymlig balkong som vetter in mot den grönskande och lugna innergården. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Ljust kök med trevligt ljusinsläpp utan insyn samt ett inbjudande vardagsrum med utgång till balkongen i ett soligt läge. I vardagsrummet finns en separat sovalkov som lätt kan skärmas av med draperi i taket. Badrummet är kaklat med klinker på golv och utrustat med dusch, WC och handfat.

Välmående bostadsrättförening med väldigt god ekonomi där föreningens lån/kvm endast är 266 kr enligt årsredovisningen 2022! Bostaden är belägen med närhet till fantastiska Hågadalen där du finner bl.a. bär- och svampskog, fornlämningar och motionsspår där möjlighet till längdskidåkning finns vintertid. Från ytterdörren har du endast några minuter till fina promenadstråk och stigar. En kort promenad bort hittar du även Stadsskogens fina leder och elljusspår. Med cykel tar du dig till Uppsala centrum på tio minuter. Ett stenkast bort hittar du Västertorg med två matbutiker, vårdcentral, apotek, BVC och tandläkare.

Här bor du i en fin och trivsam bostad i naturnära Eriksberg med närhet till service och bekvämt avstånd till centrum!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Granitvägen 24 A, Såld i Eriksberg, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad