Såld

Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala

Granelidsvägen 5C

Slutpris: 5 650 000 kr

Granelidsvägen 5C

Trivsam villa med social planlösning, braskamin och öppet till nock!

Unik villa, idealisk för den mindre familjen.
Vid första klivet in i hallen möts man av ljus och rymd, öppen planlösning och delvis öppet upp till nock.
Alla utrymmen är välplanerade och består på nedre plan av vardagsrum med braskamin, praktiskt kök, fräscht badrum med kakel/klinkers och två sovrum med gott om förvaring. Från vardagsrummet når man övervåningen bestående av ett sovrum, wc samt gott om förvaring på kattvindarna.

Villan är belägen på en kulle tillsammans med fem ytterligare hus, en riktig ”bullerbykänsla”.
På husets insynsskyddade baksida finns en gräsmatta med berg i dagen och sandlåda, planteringar samt altandäck i två väderstreck.
Gemensam carport med avsedd plats närmast huset.

Här bor ni nära bra förskola och skola, skogsområden och naturreservat samt expansivt köpcentrum. Bra bussförbindelser till city och cykelbana hela vägen till centrum. Promenadavstånd till bad och bryggor i Vårdsätraviken.

De sex husen på kullen byggdes energisnåla med speciellt uppvärmningssystem, välisolerat och ger den boende ett varmt hem men också låga driftskostnader.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Granelidsvägen 5C, Såld i Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala Planlösning från Granelidsvägen 5C, Såld i Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad