Såld

Graneberg, Uppsala

Granebergsvägen 53

Slutpris: 6 950 000 kr

Granebergsvägen 53

Stor och välplanerad villa med sjönära läge i populära Graneberg!

Välkommen till denna rymliga villa om hela 120 kvm boarea i entréplan och 120 kvm källare med gott om svängrum för hela familjen! Välskött fastighet med mycket goda utrymmen för boende, förvaring, hobby och inte minst bilar i det stora dubbelgaraget. Dessutom stor och ytterst välhållen trädgård med plats för lek och spel!

Eftertraktat läge med bara 500 meter till Lyssnaängsbadet och såklart även närhet till båtliv vid Skarholmen och motion vid Sunnerstabacken. Perfekt för den aktiva barnfamiljen som önskar närhet till motion och rekreation året runt! Dessutom närhet till förskolor och t.ex. Sunnerstaskolan.

Entréplanet erbjuder ett mycket stort kök med hög charmfaktor tack vare den öppna spisen, lättmöblerat vardagsrum, tre bra sovrum, stort badrum samt gott om förvaring i många inbyggda garderober. Både kök och vardagsrum har utgång till den fina altanen, som ligger i soligt söderläge.

Källarplanet erbjuder en stor gillestuga med öppen spis, ett mycket stort hobbyrum, ett sovrum, stor matkällare, förråd, tvättstuga samt ytterligare ett hobbyrym/förråd.

Goda bussförbindelser utmed Granebergsvägen och kort bilresa till centrum och E4:an.

Kontakta mäklaren för mer information och visningsanmälan!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Granebergsvägen 53, Såld i Graneberg, Uppsala Planlösning från Granebergsvägen 53, Såld i Graneberg, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad