Såld

Norby, Uppsala

Grandungevägen 16

Slutpris: 8 400 000 kr

Grandungevägen 16

Barnvänligt villaområde i Norby med mycket trevliga ytor för stora familjen!

I det fridfulla villaområdet Norby i Uppsala väntar denna mycket trevliga villa med stora ytor och möjlighet till uthyrningsdel med egen ingång. Fastigheten passar stora familjen, företagaren eller för den som genom uthyrning vill skapa lägre månadskostnad för egna boendet.

Huset erbjuder generösa funktionella ytor med bra och praktisk förvaring. Entréplan erbjuder en stor hall med klinkergolv, garderob för ytterkläder och skor. Sovrum/kontor, toalett, förråd, aktivitetsrum, tvättstuga, verkstad och bastu/relax. Mellanplanet erbjuder Stort kök med matrum och öppen planlösning mot vardagsrummet, två sovrum, badrum samt två stora förråd. Utgång till mycket trevligt inglasat uterum, härifrån nås även den mysiga trädgården. Övre plan erbjuder för den som vill separat uthyrningsdel med egen ingång. Här inryms tre sovrum, två badrum samt kök med eget terrass.

Dubbelcarport samt ytterligare plats för bilar på uppfarten.

Trädgården har många år av odling och skötsel bakom sig. Här finns fruktträd, bärbuskar och mängder av vackra blommor. Mycket sköter sig självt för den som räds trädgårdsarbete men här finns också möjligheter, för den intresserade, att förvalta vidare den vackra trädgård som man önskar.

Perfekt område för dig som vill vara nära naturen med fina ströv- och skogsområden i naturreservatet Hågadalen och Stadsskogen. Från huset har man även närhet till både förskola och skola samt bra service vid Svamptorget med ICA, bageri och pizzeria. Bra bussförbindelser och cykelvägar in till City. Nära till bussar som smidigt tar dig ner till centrum.

För mer info kontakta ansvarig mäklare; Rashin Cohen på 0735 266 300 eller rashin.cohen@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grandungevägen 16, Såld i Norby, Uppsala Planlösning från Grandungevägen 16, Såld i Norby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad