Såld

Gränby, Uppsala

Gränbyvägen 4 A

Slutpris: 3 295 000 kr

Gränbyvägen 4 A

Två balkonger, pendlarläge, närhet till Gränby Centrum, hiss från markplan, gott om förvaring!

Varmt välkomna till denna rymliga fyrarummare med dubbla balkonger - varav den ena inglasad, hiss från markplan och närhet till det breda serviceutbudet som Gränby Centrum erbjuder. Lägenheten håller en hög standard och kännetecknas av stora sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp!

Planlösningen erbjuder tre fina sovrum, gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare, två helkakalde badrum, klädvård i hemmet, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två härliga balkonger.

Välskött HSB-förening med god ekonomi. Förutom de ypperliga förvaringsmöjligheterna i lägenheten har varje lägenhet ett källarförråd. Föreningen har dessutom en övernattningslägenhet som de boende kan boka för endast 160 kr/ natt!

Här bor ni citynära med ett mycket trevligt läge med närhet till såväl city som Gränby Centrum. Gränby Centrum erbjuder all tänkbar service som restauranger, caféer, matbutiker, biograf samt utmärkt shopping. På bekvämt promenadavstånd finner du Gränbyparken med stora grönområden, livsmedelsbutiker och 4-H gård. Belysta cykel- och promenadvägar till och från city. Utmärkt pendlarläge med täta bussförbindelser och kort körsträcka till E4:ans norra påfart.

Välkommen!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gränbyvägen 4 A, Såld i Gränby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad