Såld

Gränby backe, Uppsala

Gränbyvägen 2C

Slutpris: 2 800 000 kr

Gränbyvägen 2C

3:a i Gränby Backe med stor uteplats

Här erbjuds en rymlig bostad med en riktigt stor och trevlig uteplats mot en grönskande innergård!

Ett hem för dig som vill bo i en välplanerad trea om ca 76 kvm med stor uteplats och med en funktionell och trevlig planlösning. Bostaden erbjuder en välkomnade hall med förvaring i både garderob med skjutdörr och en klädkammare, tilltalande och modernt kök med goda förvaringsmöjligheter samt utgång till stor uteplats. I köket kan finns plats med ett större matbord där familj och vänner kan samlas för middagar och tillställningar. Vidare finns ett luftigt vardagsrum med stora sociala ytor och bra ljusinsläpp. Det helkaklade badrummet har klinkerlagt golv samt tvättmaskin och tumlare. Slutligen finns två sovrum varav ena sovrummet har en stor garderob med skjutdörr för förvaring.

Utanför lägenheten finns en lummig innergård med välskötta lekplatser för de minsta. Här finns även möjligheten att avnjuta en trevlig grillkväll en varm sommarkväll eller varför inte utmana vännerna på ett parti boule i den härliga miljön.

Ett boende i Gränby är ett boende i ett av Uppsalas mest växande områden. Här erbjuds goda bussförbindelser till och från Uppsalas stadskärna samt gång- och cykelvägar. I närheten finns även grönområden och motionsspår för den aktive. Nybyggda parker, sportfält och 4H-gården finns endast ett stenkast bort. Dessutom bor ni med närhet till Gränbystaden där all tänkbar service finns såsom mataffärer, apotek, shopping, systembolag och underhållning. För den som pendlar till annan ort tar ni er även snabbt från Gränby till E4:an på endast några minuter.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna fina bostad!

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gränbyvägen 2C, Såld i Gränby backe, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad