Såld

Gränby, Uppsala

Gränby bilgata 26

Slutpris: 2 430 000 kr

Gränby bilgata 26

Gavelfyra i markplan med solig uteplats i sydvästläge och gemensam terrass på taket

Varmt välkommen till denna optimalt planerade gavelfyra i markplan med uteplats i soligt sydvästläge och fönster i tre väderstreck. Planlösningen erbjuder dig hall med förvaring i skjutdörrsgarderob, rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, tre bra sovrum samt helkaklat badrum och en gäst-WC.

Här bor du i JMs nybyggda förening Meteorologen med närhet till Gränbystadens stora serviceutbud som bland annat kan erbjuda över 140 butiker, samt flera cafeér och restauranger. Här har du även nära till naturen i både Gränbyparken och Källparken.

Föreningens takterrass erbjuder en magnifik utsikt över Uppsala där du kan umgås med dina vänner och grannar. Innergården som är inramad av de två huskropparna ger dig en lugn plats med gott om utrymme för gemenskap.

Från Meteorologen tar du dig enkelt med buss in till Uppsalas city på 10 minuter och med cykel tar det bara ca 12 minuter. Med bil kommer du snabbt och smidigt vidare ut på E4:an eller Bärbyleden.

Planerat tillträde september/oktober 2023. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information

Läs mer om Meteorologen på JMs projektsida: https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/granby-backe/meteorologen/

Varmt välkommen på visning!
OBS! visningen är i JMs visningslägenhet på Torngatan 3.

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad