Såld

Lövstalöt, Uppsala

Gråalsvägen 26

Slutpris: 2 995 000 kr

Gråalsvägen 26

Kedjehus med utmärkt gavelläge!

OBS! FAST PRIS OCH "FÖRST TILL KVARN" GÄLLER! KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFORMATION.

Välkommen till ett trevligt enplans kedjehus som stilfullt renoverats. Här bor du med utmärkt gavelläge i barnvänligt område i Lövstalöt. Vidbyggt garage med förrådsdel samt uteplats med markis i sydvästläge.

Planlösningen erbjuder hall med praktisk klädkammare, trivsamt kök med matplats vid fönster, vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård, tvättstuga med tvättpelare, badrum med dusch samt två bra sovrum.

På Gråalsvägen 26 bor du med ett bra läge i det lugna området. I kvarteret finns lekplatser, bollplan, kvarterslokal och på orten finns förskola. Skola, affär och bad finns i Bälinge dit det är ca 3 km. Till och från Uppsala går bussen frekvent och det tar ca 10 minuter med bil för dig som pendlar.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gråalsvägen 26, Såld i Lövstalöt, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad