Såld

Sävja, Uppsala

Gotlandsresan 204

Slutpris: 1 195 000 kr

Gotlandsresan 204

FAST PRIS! Trivsam stor tvåa högt upp i huset med hiss från markplan. Stor balkong i bra solläge!

FAST PRIS! Först till kvarn... Fast pris innebär att lägger man begärt pris så får man köpa lägenheten! Slipp andra eventuella intressenter.

Välkommen till en trivsam stor tvåa högt upp i huset med hiss från markplan.
Den tilltalande planlösningen bjuder på öppen och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och ljust vardagsrum tack vare fönster i två vädersträck samt utgång till den stora balkongen i bästa solläget. Kök med ordentlig matplats. Flera nya vitvaror i köket. Rymligt sovrum med plats för större säng och garderober. Stort badrum med tvättmaskin, WC och badkar.
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

I den trevliga föreningen finns fyra tvättstugor, cykelförråd, samlingslokal, motions/träningsrum och pingisrum. Dessutom finns trädgårdsmöbler och grillmöjligheter på föreningens fina område. I avgiften ingår bredband.
Föreningen har en kollektiv bostadrättstilläggsförsäkring, så lägenhetsinnehavaren behöver bara teckna vanlig hemförsäkring.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.uppsalahus30.se/

Lägenheten är belägen i Sävja som omges av varierande promenadstråk med mycket härlig natur och den stora Lunsenskogen inpå knuten. Här finns också goda bussförbindelser mot centrum, närhet till välsorterad mataffär, restaurang, skola och vårdcentral.

Möjligt med snabbt tillträde eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen på visning!

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gotlandsresan 204, Såld i Sävja, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad