Såld

Stockholm

Gotlandsgatan 75, 3 tr

Slutpris: 7 670 000 kr

Gotlandsgatan 75, 3 tr

Ljus och fin sekelskiftestrea i vacker fastighet anno 1905 med bevarade originaldetaljer.

Ljus och fin sekelskiftestrea i vacker fastighet anno 1905 med bevarade originaldetaljer och fina golv. Tilltalande gavelläge med fönster i tre väderstreck mot lugn innergård samt ut mot gatan. Välkomnande hall med god plats för avhängning och förvaring. Vidare når du det luftiga vardagsrummet med generös takhöjd, fönster i två väderstreck och är helt klart bostadens hjärta. Ljus och tilltalande sällskapsdel med plats för soffgrupp och matplats, samt utgång till balkongen med rogivande utsikt över den grönskande innergården. Stilrent och noga genomtänkt kök som erbjuder gott om förvaring och är fullt utrustat med kyl och frys samt diskmaskin från 2020. Trevlig matplats invid fönstret för upp till 4 gäster. Det större sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och har en praktisk garderob i fullhöjd. Det mindre sovrummet erbjuder plats för en enkelsäng samt övrigt önskat möblemang. Stilrent, helkaklat badrum med mörk klinker på golv och vitkaklade väggar, utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Brf Lien 5 är en äkta förening som äger marken. Fastigheten ombildades till bostadsrätt 1999 och innefattar 109 lägenheter inkl 9 vindslägenheter. 3 lägenheter upplåts med hyresrätt. 11 lokaler för uthyrning finns i fastigheten. För medlemmarna finns en fin innergård med grillplats, cykelrum och barnvagnsrum i källare samt tvättstugor. För mer information besök föreningens hemsida https://www.brflien5.se/

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gotlandsgatan 75, 3 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad