Såld

Luthagen, Uppsala

Götgatan 20A

Slutpris: 2 295 000 kr

Götgatan 20A

Hemtrevlig genomgångslägenhet med balkong i soligt sydvästläge

Varmt välkommen till Götgatan 20 A och denna fina genomgångstvåa belägen i hjärtat av Luthagen. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt balkong vänd mot innergården i bästa sydvästläge. Lägenheten som håller ljust och fint skick har även flera tidstypiska charmiga 40-talsattribut såsom generös takhöjd och fönsterbänkar i sten. Den genomtänkta planlösningen rymmer en hall med inbyggd garderob samt goda avhängningsmöjligheter. Kök med gott om förvaring och arbetsyta. Ljust och rymligt vardagsrum med plats för allt väsentligt och utgång till den möblerbara balkongen. Mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng. Vidare finns stamrenoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv.

Här bor ni i en mycket trivsam förening som erbjuder boende tillgång till en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler och utegrill. Belägen i ett lugnt och attraktivt område med härliga parker och promenadstråk endast ett stenkast från huset, samtidigt som du också har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker och stadens puls. Ni når centrala Uppsala med en kort promenad på endast några minuter, på vägen kan ni passa på och promenera längs med Fyrisån och dess vackra allé. Nära till Ekonomikum och andra universitetsinstitut samt nationslivet.

Denna pärla vill ni inte missa, anmäl ert intresse idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 20A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad