Såld

Luthagen, Uppsala

Götgatan 20A

Slutpris: 2 350 000 kr

Götgatan 20A

Sällsynt 2,5:a á la 40-tal utan insyn med bl.a. extra takhöjd och balkong i väster mot innergården

Fint skick // Rikligt ljusinsläpp // Stort kök // Balkong // Högt i tak // Välskött Brf // Bredband ingår

Välkommen till en rymlig och välplanerad bostad på Götgatan 20A i Luthagen! En halv trappa upp via vackert trapphus erbjuds här ett generöst vardagsrum med plats för större soffgrupp, matplats och stort ljusinsläpp med fönster i två vädersstreck som skapar en trivsam atmosfär. Lägenheten har två rum i fil, varav det större nyttjas idag som sovrum och rymmer en dubbelsäng för en skön natts sömn. Köket med plats för matplats för två personer är utrustat med diskmaskin och spis med ugn, vilket gör det lättare att laga smakfulla middagar. 40-talet gör sig påmint i detaljer såsom extra takhöjd, dekorativa parkettgolv samt fönsternischer med fina brädor av sten.

Njut av eftermiddagssolen på balkongen med utsikt mot den lugna, gröna och vackra innergården. Möjlighet finns att bygga en trappa ner till innergården efter godkännande från styrelsen. Badrummet är stamrenoverat (-00) och funktionellt utrustat med dusch och handfat med kommod för en behaglig start på dagen. BRF Ottarsgården är en välskött förening med god ekonomi och låg avgift. De stora renoveringarna är nyligen gjorda och med låg belåning per kvadratmeter. Här ingår bredband, kabel-tv, kallvatten, varmvatten och värme i månadsavgiften, vilket ger dig en bekymmersfri tillvaro. Det finns två stycken gemensamma tvättstugor, invändig cykel- samt barnvagnsförvaring och hobbyrum att nyttja. Föreningen har egna parkeringsmöjligheter samt tillgång till boendeparkering.

Innergården är grönskande, solig och erbjuder grillplats, lekplats och trädgårdsmöbler för trevliga stunder utomhus. Belägen i hjärtat av Luthagen har du nära till restauranger, barer, caféer och ICA för daglig shopping. Flertalet träningsanläggningar som Friskis&Svettis, Actic och Fitness24Seven ligger inom gångavstånd för att hålla dig aktiv. Njut av natursköna områden runt hörnet och Fyrisån för avkopplande promenader.

På gång- och cykelavstånd når du stadskärnan, Domkyrkan och Saluhallen för levande kultur och shopping. Pendla enkelt med buss från hållplatsen endast 85 meter från lägenheten, som tar dig direkt till Uppsala Centralstation. I närheten ligger också Fyrishov för idrottsevenemang, bad- och friluftsaktiviteter. En perfekt bostad för den som vill ha allt inom räckhåll!

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 20A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad