Såld

Luthagen, Uppsala

Götgatan 20 B

Slutpris: 3 150 000 kr

Götgatan 20 B

Sällsynt 4:a á la 40-tal utan insyn med bl a extra takhöjd, öppen spis och balkong i väster!

I gemytliga Luthagenkvarter, en trappa upp via vackert trapphus finner ni denna bostad med renoveringsbehov. 40-talet gör sig påmint i detaljer såsom extra takhöjd, dekorativa parkettgolv, fönsternischer med fina brädor av sten, platsbyggd förvaring samt öppen spis och med uppfräschning av ytskikt kommer ni lyfta fram dem ännu mer.

Planlösningen är tilltalande med kök och matrum i anslutning till varandra som rymmer både matlagning och umgänge, vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong, två till tre sovrum varav ett nyttjats som matrum och kaklat våtutrymme med dusch. Det finns god förvaring i två rymliga klädkammare, flertalet platsbyggda garderober samt två till bostaden hörande källarförråd, dessa utgör totalt ca 20 kvm.

Brf Ottarsgården är en mycket omtyckt förening med god ekonomi där det mesta ingår i avgiften, de stora renoveringarna är nyligen gjorda och med låg belåning per kvadratmeter. Det finns gemensam tvättstuga, invändig cykel- samt barnvagnsförvaring och hobbyrum att nyttja. Föreningen har egna parkeringsmöjligheter samt tillgång till boendeparkering. Fin, grönskande innergård med grillplats, gemensamma möbelgrupper att nyttja och lekplats som ligger skyddad mellan husen. Föreningen är placerad på ypperligt läge med små butiker och restauranger runt hörnet, populära lekplatsen vid Fyrisskolan är på andra sidan gatan, Sverkerskolan för förskolebarn upp till högstadiet ett kvarter bort och nära vackra promenadstråk längs Fyrisån.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad