Såld

Luthagen, Uppsala

Götgatan 20 A

Slutpris: 2 200 000 kr

Götgatan 20 A

40-talspärla högst upp på gaveln med balkong i sydväst

Välkommen att trivas i denna charmiga 40-talstvåa, belägen på attraktiv adress i Luthagen. Här får du som bor njuta av tidstypiskt 40-tal, med breda fönsterbänkar, originalparkett i flera rum samt högt i tak. Bostaden har även modernare inslag, bland annat i köket där delar av det ursprungliga kökets stommar kombineras med en modernare del. Badrummet är helkaklat och stambytt. Här bor du ostört på högsta våningen med en balkong i fantastiskt läge mot innergården!

Brf Ottarsgården är en välskött och stabil bostadsrättsförening med många renoveringar gjorda på fastigheten - nyligen renoverades både fasad, fönster och balkonger! Här finns också en trevlig innergårdsmiljö, avskärmad från all trafik och med stora gräsytor, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Bredband 250 Mbit/s ingår i avgiften! Föreningen har egen hemsida på www.ottarsgarden.se

Götgatan 20 A ligger på behagligt avstånd till citykärnan, närhet till grönområden, goda bussförbindelser, cykelavstånd till det mesta och med restauranger alldeles runt knuten. Här bor du ett stenkast från Fyrisåns promenadstråk och har nära till Ekonomikum, Uppsalas nationer och centrum. Cirka 10 minuters promenad till Stabbyskogen med tillgång till lummig natur och fina motionsspår. Samtidigt som läget är centralt så är det mycket lugnt.

Kontakta mäklaren för information om visning.

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 20 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad