Till salu

Främre Luthagen, Uppsala

Götgatan 12B

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 13:00 - 13:30
  • price tag icon 1 990 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 850 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 30,4 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 1 990 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1959
Götgatan 12B

Välplanerad etta med sovalkov och modernt kök, belägen i Främre Luthagen!

Här erbjuds en perfekt planerad etta i ett genomgående ljust och fint skick, bekvämt belägen på andra våningen i fastighet med hiss. I Främre Luthagen bor du i ett lugnt och mycket attraktivt område med endast ett stenkast till allt vad staden har att erbjuda.
Planlösningen fördelar sig på ett vardagsrum med praktisk sovalkov för den större sängen, som frigör naturlig plats för både soff- och matgrupp i rummet. Ett modernt och välutrustat kök med mycket yta och förvaring. En hall med inbyggda garderober med överskåp och ett helkaklat badrum med dusch. Här har du en lägenhet i fint skick, redo för dig att flytta in när du önskar!

Föreningen är trivsam och välskött med god ekonomi och låga avgifter där även internet och kabel-tv ingår i avgiften. I föreningen finner du förutom två förråd tillhörande lägenheten (ett på entréplan och ett på vinden) även cykelförråd, festlokal, övernattningslägenhet, tvättstuga och torkrum. Ombonad och trevlig gård med bl.a en pergola som rymmer större sällskap för trevliga middagsbjudningar. Läs gärna mer om föreningen här: https://www.brffalken.se

Härliga parker och promenadstråk finner du precis runt husknuten, samtidigt som du också har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker, nationer och stadens puls. Du når centrala Uppsala med en kort promenad på endast några minuter, på vägen kan du passa på och promenera längs med Fyrisån och dess vackra allé. Nära till Ekonomikum och andra universitetsinstitut samt nationslivet.

Här är utan tvekan en av Uppsalas mest välplanerade ettor med ett optimalt läge för dig som vill ha närhet till allt men samtidigt ett lugnt hem att trivas i. Detta är verkligen ett hem med det där lilla extra, varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 21 juli, 13:00 - 13:30
Anmäl mig
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

Planlösning från Götgatan 12B, Till salu i Främre Luthagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad