Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Götgatan 11

Slutpris: 2 550 000 kr

Götgatan 11

Mysig 1,5:a med sovalkov och balkong, i utmärkt läge och välskött förening i Främre Luthagen!

Välkommen till detta välskötta och trivsamma hem, lugnt beläget i de populära kvarteren i ett av Främre Luthagens fina 40-tals hus med hiss. Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob, stort och välutrustat kök med matplats, gott om förvaring och praktisk diskmaskin. Vidare finns här ett luftigt och ljust vardagsrum med rymlig sovalkov och plats för både soffgrupp samt skrivbord för studier eller för dig som arbetar hemma. Från vardagsrummet når du lägenhetens ljust belägna balkong med ett privat och skyddat söderläge in mot gården med sol hela dagen. Stamrenoverat, helkaklat badrum med badkar. Genomgående ljusa ytskikt och trägolv, vilket gör detta hem såväl tilltalande som färdigt att flytta in i.

Förutom den utmärkta planlösningen är lägenheten belägen i ett vackert hus med en välskött föreningen och låg avgift där även bredband via Comhem 100/100 Mbit/s ingår. I källaren finner du förutom förråd tillhörande lägenheten även bastu, cykelförråd, tvättstuga och torkrum. Högst upp i huset finns en härlig takterrass med trädäck och fin utsikt som står till medlemmarnas förfogande.

Här bor du med ett centralt läge på en lugn gata och stadskärnan på bekvämt promenadavstånd. För studenten finns Ekonomikum och flera andra av universitetets fakulteter i direkt närhet. I kvarteret finner du mataffär, apotek, florist, gym, studentnationer och flertalet restauranger och för dig som vill röra på dig finns cykel- och promenadstråk längs det fina årummet, elljusspåren i Stabbyskogen eller Röbo med fina motionsspår.

Vi förbereder just nu försäljningen av denna lägenhet och annonsen kommer att uppdateras löpande. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om information gällande försäljningen!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 11, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad