Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Götgatan 10B

Slutpris: 1 820 000 kr

Götgatan 10B

Exklusivt renoverad lägenhet med låg avgift. Perfekt student- eller övernattningslägenhet!

Välkommen till denna charmiga lägenhet som effektivt nyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt – som gjord för Uppsalastudenten! Belägen i populära Främre Luthagen med direkt närhet till Ekonomikum, restauranger och nationsliv. Bostaden är i mycket fint skick och har under 2021 genomgått en helrenovering. Den låga månadsavgiften gör även lägenheten lämplig som övernattningsbostad.

Lägenheten erbjuder allt man behöver och erbjuder bland annat genomgående fiskbensparkett, högt i tak och fransk balkong! Köket och hallen innehåller många smarta lösningar för att maximera förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Helkaklat badrum med stilrena materialval inger känsla av lyx!

Högst upp i fastigheten finns en härlig takterrass med fin utsikt och härlig kvällssol som står till medlemmarnas förfogande.

På Götgatan 10 B bor du i en välskött bostadsrättsförening med de stora renoveringarna avklarade. Främre Luthagen består av lugna och trevliga kvarter, med nära till allt staden har att erbjuda. Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Det är även nära till resecentrum, mataffärer, uteliv och annan service.

Detta är verkligen ett hem med det där lilla extra, varmt välkommen att kontakta mäklaren redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 10B, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad