Såld

Södermalm, Stockholm

Götgatan 101, 4 tr

Slutpris: 6 750 000 kr

Götgatan 101, 4 tr

Stilfull renoverad 2,5:a (möjlig 3:a) högt upp i huset med balkong mot innergård!

Stilfull renoverad 2,5:a (möjlig 3:a) högt upp i huset med balkong mot idyllisk innergård. Lägenheten är i bra skick, totalrenoverades 2018. Stor, härlig balkong med förmiddagssol mot idyllisk innergård i högt läge. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Balkong från sovrum mot innergård samt köksfönster mot innergård. Sekelskiftesdetaljer med högt i tak, takrosetter, stuckatur och vackra trägolv. Stilrent kök med matplats och kvalitativa vitvaror. Lyxigt renoverat badrum, utrustat med tvättmaskin. Bra förvaring i form av ett flertal garderobssektioner. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 6–7 kvm. Stilfull fastighet anno 1926 med vackert trapphus och hiss. Bra förening med god ekonomi, äkta och äger marken.

Här bor du på ett utmärkt läge på Södermalm, med bara några minuters promenad till Medborgarplatsen, Ringens köpcenter, Skrapan som har en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Flertalet gym, exempel Sats SoFo, fitness 24/7. Skanstull har ett gediget utbud av restauranger, cafeér och trevliga barer. I närheten finns även härliga grönområden t.ex. Vitabergsparken och Nytorget som är SoFo's mittpunkt och som har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Kommunikationerna är mycket goda med 2 min promenad till Skanstull tunnelbana, bussar och gångavstånd till Södra Stations pendeltåg.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Götgatan 101, 4 tr, Såld i Södermalm, Stockholm Planlösning från Götgatan 101, 4 tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad