Såld

Ultuna, Uppsala

Göte Turessons väg 7B

Slutpris: 1 310 000 kr

Göte Turessons väg 7B

Välkommen till Göte Turessons väg 7B och denna välplanerade etta med ett fritt läge i huset. Här får du en modern lägenhet, med all tänkbar utrustning du kan önska dig och fina materialval. Planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning på hatthylla och förvaring i garderob. Ett smakfullt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Ett allrum med förvaring i garderob och städskåp, plats för både soff- och matgrupp samt säng. Från allrummet når du även lägenhetens härliga balkong. Badrummet har bl a golvvärme, dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ytterligare förvaringsmöjligheter i ett förråd i källarplan. Snabb inflyttning erbjuds för dig som önskar det!

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. På cykelavstånd har du Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen, Sunnerstabacken med skidåkning vintertid. Fördelaktigt läge för dig som önskar närhet till sjukhusområdet, SLU, SVA, Polacksbacken, BMC och Ångström. Friskis och Svettis finner du en kort promenad från bostaden, och fina gång- och cykelstråk längs med ån som leder in till city och stadsparken, samt goda bussförbindelser. Väljer du att ta cykeln når du centrum efter knappt 20 minuters trampande.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Göte Turessons väg 7B, Såld i Ultuna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad