Kommande bostad

Ultuna, Uppsala

Göte Turessons väg 5A

1 395 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 30 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 075 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
Göte Turessons väg 5A

Etta högst upp i huset - nära SLU

Välkommen högst upp i huset till denna fina etta. Helt nybyggd och mycket fräscht. Gångavstånd till SLU.

Här får du en modern lägenhet, med all utrustning du kan önska dig och smakfulla materialval. Planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning på hatthylla och förvaring i garderob. Allrum med plats för både soff- och matgrupp samt säng. Från allrummet når du även lägenhetens balkong. Fullt utrustat kök med bland annat diskmaskin, induktionshäll och kyl/frys . Badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Fördelaktigt läge för dig som önskar närhet till sjukhusområdet, SLU, SVA, Polacksbacken, BMC och Ångström. Friskis och Svettis finner du en kort promenad från bostaden och fina gång och cykelstråk längsmed ån som leder in till city och stadsparken samt goda bussförbindelser. Väljer du att ta cykeln når du centrum efter knappt 15-20 minuters trampande.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Göte Turessons väg 5A, Kommande i Ultuna, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad