Såld

Ultuna, Uppsala

Göte Turessons väg 5A

Slutpris: 1 345 000 kr

Göte Turessons väg 5A

Etta högst upp i huset - nära SLU

Välkommen högst upp i huset till denna fina etta. Helt nybyggd och mycket fräscht. Gångavstånd till SLU.

Här får du en modern lägenhet, med all utrustning du kan önska dig och smakfulla materialval. Planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning på hatthylla och förvaring i garderob. Allrum med plats för både soff- och matgrupp samt säng. Från allrummet når du även lägenhetens balkong. Fullt utrustat kök med bland annat diskmaskin, induktionshäll och kyl/frys . Badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Fördelaktigt läge för dig som önskar närhet till sjukhusområdet, SLU, SVA, Polacksbacken, BMC och Ångström. Friskis och Svettis finner du en kort promenad från bostaden och fina gång och cykelstråk längsmed ån som leder in till city och stadsparken samt goda bussförbindelser. Väljer du att ta cykeln når du centrum efter knappt 15-20 minuters trampande.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Göte Turessons väg 5A, Såld i Ultuna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad