Såld

Rickomberga, Uppsala

Gösta Wahlströms väg 8

Slutpris: 3 125 000 kr

Gösta Wahlströms väg 8

Ljus gavellägenhet på våning 4 av 5 med inglasad balkong och hiss från markplan!

Välkommen till denna mycket välplanerade och ljusa gavellägenhet med ett lugnt läge i populära Rickomberga. Den har ett fint läge näst högst upp i byggnad med hiss från markplan. Här får du bland annat en öppen planlösning, fönster i tre väderstreck och ett trevligt burspråk i vardagsrummet som ger ett rejält ljusinsläpp. Lägenhetens stora, inglasade balkong erbjuder känslan av ett extra rum under en stor del av året. Vidare har lägenheten genomgående parkettgolv och ljusa färgval.

Planlösningen ger er entré/hall med en stor klädkammare/förråd, kök med öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet med hörnläge. Här får du även ett duschrum med fönster och separat tvättdel samt två riktigt bra sovrum.

Här bor ni i en välskött och stabil förening där bredband ingår i månadsavgiften. Kort kö till föreningens garageplatser. Alldeles runt hörnet finns fina naturstråk och motionsspår i Stabbyskogen och du har bra bussförbindelser samt behagligt cykelavstånd till citykärnan och Resecentrum. Som boende i Rickomberga har du ett ypperligt bilpendlarläge med snabb åtkomst till E4:an, väg 55 och 288 tack vare Bärbyleden.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gösta Wahlströms väg 8, Såld i Rickomberga, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad