Till salu

Rickomberga, Uppsala

Gösta Wahlströms väg 2F

3 495 000 kr
area icon Yta
  • 105 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 913 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Gösta Wahlströms väg 2F

Gavelfyra högst upp i huset med balkong i soligt söderläge och vidsträckt utsikt över Uppsala

Sällsynt tillfälle att förvärva en ljus och välplanerad gavelfyra högst upp i huset med ett soligt söderläge på balkongen och en vidsträckt utsikt över Uppsala. Lägenheten som är i nyskick är belägen i populära Rickomberga backe och färdigställdes av JM AB i början av 2021.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande och rymlig hall med två stora skjutdörrsgarderober, vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till balkong som har sol från morgonen till sen kväll. Vidare finns tre rymliga sovrum varav två har stor skjutdörrsgarderob. Här finns även två badrum med dusch där det största har egen tvättavdelning.

Föreningen har en trevlig innergård som färdigställs under sommaren där det bland annat finns en pergola med grillplats, lekplats och gröna ytor för gemenskap. I källaren finns ett separat källarförråd, cykel-och barnvagnsförråd samt garage.

Här bor du naturnära med fina promenad- och cykelstråk runt hörnet samt goda bussförbindelser som snabbt tar dig in till city. Bärbyledens påfart ligger nära och tar dig smidigt vidare ut till E4:an eller väg 55 mot Enköping. Stabbyskogens naturområde, som endast ligger en kort promenad bort, erbjuder härliga strövområden och vintertid även skidspår. Den nyöppnade butiken Myrbergs närlivs, med generösa öppettider och paketutlämning, ligger i samma kvarter. Dessutom finns fler butiker och restauranger i närområdet.
Eriksskolan med skolår F-3 och Tiundaskolan med förskola och skolår F-9 ligger i närheten.

Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 4 juni, 15:30 - 16:00
Anmäl mig

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad