Såld

Rickomberga, Uppsala

Gösta wahlströms väg 2E

Slutpris: 1 495 000 kr

Gösta wahlströms väg 2E

Trevlig, yteffektiv tvåa med klädkammare och balkong mot den lugna innergården.

Välkommen till denna välplanerade och yteffektiva tvåa med möblerbar balkong mot gården och med hiss från markplan. Planlösningen fördelar sig på hall och sovrum med gott om förvaring, Kök och vardagsrum i social, öppen planlösning med utgång till balkong samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter.

Bostaden finns i den av JM nybyggda föreningen Rickomberga Backe 3, ett lugnt kvarter nära natur och med cykelavstånd till city. Här kan du koppla av hemma på balkongen, samtidigt som du har nära till all service du behöver. Föreningens hus är Svanenmärkt vilket dels innebär välisolerade bostäder med lägre energianvändning än byggnormen, men även god ventilation, låga bullernivåer och goda dagsljusförhållanden. Till de gemensamma utrymmena hör bilplatser i parkeringsgarage under huset som nås med hiss. Där finns även källarförråd som tillhör lägenheten samt cykel- och barnvagnsförråd.

Gemensam fin innergård med sittplatser och planteringar. Föreningen har även solceller installerat på taken som komplement till energiförbrukningen i föreningens allmänna utrymmen. I Rickomberga är det nära till grönområden i Stabbyskogen där elljusspår, motionsslingor och strövområden finns. Även gångavstånd till universitet, förskola och skola. Till city cyklar man eller tar bussen som har täta turer och busshållplats inom kort gångavstånd. Vardagligservicen finner du närmast i Luthagen, vid Mimmi Ekholms Plats eller Stenhagen. Varmt välkommen på visning!

Läs mer om Rickomberga Backe 3 på JMs projetsida: https://www.jm.se/uppsala-lan/uppsala-kommun/rickomberga/rickomberga-backe-3/

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
Anna-Maria Norberg
Assisterande mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gösta wahlströms väg 2E, Såld i Rickomberga, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad