Till salu

Rickomberga, Uppsala

Gösta Wahlströms väg 2B

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 12:30 - 13:00
  • price tag icon 7 066 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
4 695 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 110 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 066 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022/2023
Gösta Wahlströms väg 2B

Ljus och rymlig femrummare med fönster i tre väderstreck, social planlösning och solig balkong

Välkommen till denna högt belägna femma med balkong i soligt söderläge. Planlösningen ger dig en välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt en stor klädkammare, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den soliga balkongen. Vidare finns fyra rymliga sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-WC med dusch. Genomgående mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare.

Föreningens hus är Svanenmärkta, vilket innebär att bostäderna är välisolerade och har lägre energianvändning än byggnormen. De erbjuder också god ventilation, låga bullernivåer och optimala dagsljusförhållanden. Bland de gemensamma utrymmena finns bilplatser i ett parkeringsgarage under huset som nås med hiss. Det finns även källarförråd till varje lägenhet samt cykel- och barnvagnsförråd.

Här bor du naturnära med fina promenad- och cykelstråk runt hörnet samt goda bussförbindelser som snabbt tar dig in till city. Bärbyledens påfart ligger nära och tar dig smidigt vidare ut till E4:an eller väg 55 mot Enköping. Stabbyskogens naturområde, som endast ligger en kort promenad bort, erbjuder härliga strövområden och vintertid även skidspår. Myrbergs närlivs, med generösa öppettider och paketutlämning, ligger i samma kvarter och fler butiker och restauranger finns i närområdet.

Eriksskolan med skolår F-3 och Tiundaskolan med förskola och skolår F-9 ligger alldeles i närheten.

Välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 21 juli, 12:30 - 13:00
Anmäl mig
Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Gösta Wahlströms väg 2B, Till salu i Rickomberga, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad