Till salu

Rickomberga, Uppsala

Gösta Wahlströms väg 2A

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 13:15 - 13:45
  • price tag icon 3 734 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 44 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 734 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022/2023
Gösta Wahlströms väg 2A

Modern tvåa med fint ljusinsläpp och social planlösning

Välkommen till denna ljusa tvåa med balkong i västerläge och härlig kvällssol. Planlösningen fördelar sig på rymlig hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Kök och vardagsrum i social, öppen planlösning med utgång till den härliga balkongen samt rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. I det helkaklade badrummet hittar du också hemmets tvättavdelning med energieffektiv kombimaskin från Electrolux och en praktisk arbetsbänk med väggförvaring ovanför. Standarden är hög med JM originalinredning och bra förvaringsmöjligheter i rymliga skjutdörrsgarderober.

Föreningens hus är Svanenmärkta, vilket innebär att bostäderna är välisolerade och har lägre energianvändning än byggnormen. De erbjuder också god ventilation, låga bullernivåer och optimala dagsljusförhållanden. Bland de gemensamma utrymmena finns bilplatser i ett parkeringsgarage under huset som nås med hiss. Det finns även källarförråd till varje lägenhet samt cykel- och barnvagnsförråd.

Här bor du naturnära med fina promenad- och cykelstråk runt hörnet samt goda bussförbindelser som snabbt tar dig in till city. Bärbyledens påfart ligger nära och tar dig smidigt vidare ut till E4:an eller väg 55 mot Enköping. Stabbyskogens naturområde, som endast ligger en kort promenad bort, erbjuder härliga strövområden och vintertid även skidspår. Myrbergs närlivs, med generösa öppettider och paketutlämning, ligger i samma kvarter och fler butiker och restauranger finns i närområdet.

Välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 21 juli, 13:15 - 13:45
Anmäl mig
Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Gösta Wahlströms väg 2A, Till salu i Rickomberga, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad