Såld

Rickomberga, Uppsala

Gösta wahlströms väg 20

Slutpris: 1 915 000 kr

Gösta wahlströms väg 20

Välplanerad minitvåa i lugnt läge med stor uteplats i sydväst!

Kommande försäljning med planerade visningar under vår/sommar 2024. Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Härligt öppen och ljus lägenhet med underbar uteplats i sydvästläge. Trevligt ljust vardagsrum med kök i öppen planlösning med lättmöblerat rum som rymmer både matplats och en naturlig plats för soffa och tv. Fräscht badrum i bra storlek utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fina materialval i bra skick. Stabil förening med trevliga gårdar och välskötta byggnader.

Rickomberga ligger i ett lugnt och barnvänligt område i Uppsala med närhet till natur och allt man kan önska sig. Lägenheten passar bra till alla, från det äldre paret till en barnfamilj som söker lugnet och naturen. I området finns närheten till Eriksskolan och Stabbyskogen och även en bekväm cykeltur till city och resecentrum.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gösta wahlströms väg 20, Såld i Rickomberga, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad