Såld

Tollare, Nacka

Godtemplarvägen 5, 1 tr

Slutpris: 2 520 000 kr

Godtemplarvägen 5, 1 tr

Välplanerad 2a med stort sovrum och ett ordentligt sovrum!

Magisk 2:a i populära Tollare med ett ordentligt sovrum. Bostaden är väldisponerad på sina 46 kvm med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där man samtidigt har utgången till den magiska balkongen som blir en förlängning av vardagsrummet. Från Balkongen har man en fantastisk fri känsla. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

- Garageplatser finns

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en generös hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare inrett med Elfa-system. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffa, tv på vägg mot hall/badrum och ett matbord för 4-6 pers med möjlighet för större middagsbjudningar. Från detta utrymme når man bostadens stora balkong med dess fina läge. Balkongen är stor nog för både bord, stolar, växter och en liten soffa i ena änden. Balkongen är även möjlig att glasa in enligt föreningens riktlinjer.

Köket är från Marbodal och erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i vitlaserad ek. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro och varmluftsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Dimbara spotlights under överskåpen. Naturlig och bra matplats för 4-6 pers.

Bostaden har ett stort masterbedroom som rymmer en större dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i garderober. Från fönstret har ni ingen insyn.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch som skärmas av med en glasvägg, handfat, golvvärme samt kombinerad tvätt och torktumlare. Arbetsbänk ovan maskinen och möjlighet till överskåp.

Bostaden är genomgående i mycket fint skick med ljusa målade väggar och ekparkett på golv. I badrummet ligger klinker.
Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Stort sovrum
- Ljus och väldisponerad bostad
- Öppen planlösning
- Inglasning av balkong möjligt enligt föreningens riktlinjer.
- Goda parkeringsmöjligheter i garage.
- Ångbåtsbrygga, badplats, restaurang och magisk glassaffär, Kennys Gelato
- Sol och badbrygga ett stenkast bort.
- Båtar som sommartid går till Sandhamn, Gustavsberg och stan.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Godtemplarvägen 5, 1 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad