Såld

Tollare, Nacka

Godtemplarvägen 5, 1 tr

Slutpris: 5 250 000 kr

Godtemplarvägen 5, 1 tr

En av föreningens bästa 4:or en trappa upp i gavelläge som släpper in ett fint ljus

En av föreningens bästa 4:or en trappa upp i gavelläge som släpper in ett fint ljus med fönster i öster, söder och väster. Ingen direkt insyn i bostaden och planlösningen är optimal och rikligt utrustat med påkostade tillval. Stora öppna rum samt två stora balkonger med sol hela dagarna. På balkongerna får man grilla. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. Här bor du med fri vacker utsikt mot väster med magiska solnedgångar.

- Förskolor och skolor ett stenkast från porten

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av flertalet garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong som erbjuder en vacker vy mot väster där du har utsikt över naturen, perfekt för avkoppling med sol hela dagen. Balkongen är stor och rymmer en sittgrupp och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i vitlaserat trä. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och spishäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har tre sovrum. Master bedroom är rymligt och har plats för dubbelsäng, från detta sovrum når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt sydostligt läge med förmiddagssol. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och annat möblemang. Bostadens tredje sovrum är lite mindre men det får plats med en dubbelsäng, garderob och ett mindre skrivbord.
Bostaden har även en stor klädkammare med praktiskt ELFA garderobssystem. 

Stort och fräscht badrum i stilrena färger med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp. Bostaden har också en gästtoalett med handfat och toalett.

Båtplats finns att hyra nere vid hamnen (kö förekommer). Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme. 

- Ett förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm. 

- Balkongen mot väster har vacker utsikt och magiska solnedgångar

- Uthyrningslägenhet finns i föreningen. 

- Garageplats kan ni få vid inflytt för 1000kr/mån

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Godtemplarvägen 5, 1 tr, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad