Såld

Eriksberg, Uppsala

Gnejsvägen 8A

Slutpris: 2 620 000 kr

Gnejsvägen 8A

Välkommen till denna välplanerade ljusa gavellägenhet i natursköna Eriksberg. Fint belägen högst upp med fri sikt, ljusa kulörer och fönster i olika väderstreck ger bostaden en härlig ljusspridning. Maxa utelivet genom att slå dig till ro i en bekväm stol och ta tillvara sommarens sköna stunder på den egna balkongen i sydvästligt läge med härlig vy över föreningens mysiga innergård!

En bostad att trivas i och känna dig som hemma! Väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffgrupp och annat möblemang. Utöver det finns två rymliga sovrum med platsbyggd klädförvaring. Kök från 2011 med gott om förvaring och bra arbetsyta, matplats invid fönster som låter er blicka ut över skogsdunge med rikt djurliv, möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum från 2016 med duschhörna och förberett för tvättmaskin.

Välmående bostadsrättsförening med låg belåning per kvadratmeter. God extern förvaring i två till bostaden hörande källarförråd, grönskande innergård med prunkande rabatter och utemöbler att nyttja sommartid, två gemensamma tvättstugor med välhållna maskiner, hobbyrum och cykelrum i källare. Här bor ni omgiven av naturen och lugnet utan att ge avkall på närheten till service och Uppsala stadskärna, endast en kort promenad till Västertorg med bl a mataffär och restaurang. Lättillgängliga parkeringsmöjligheter för både boende och gäster, nära busshållplats, förskola och skola, nära Ekeby med stora träningslokaler, vårdcentral, bibliotek och behagligt cykelavstånd till citykärnan. Intilliggande Hågadalen och Stadsskogen erbjuder dessutom ett rikt friluftsliv med bl a trevliga promenadstråk, joggingspår, svampplockning och skidspår vintertid.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad