Såld

Eriksberg, Uppsala

Gnejsvägen 6B

Slutpris: 2 050 000 kr

Gnejsvägen 6B

Trivsam 2:a i lummiga Eriksberg!

Välkommen till denna rymliga och ljusa 2:a belägen i lummiga Eriksberg! Här bor du högst upp i huset med balkong som vetter in mot den grönskande och lugna innergården. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring bakom skjutdörrar i spegelglas. Ljust kök med trevligt ljusinsläpp utan insyn där det finns gott om plats för många middagsgäster. Vidare finns ett inbjudande vardagsrum, sovrum med utgång till balkongen samt ett fräsch, helkaklat badrum från stamrenoveringen 2015/16.

Välmående bostadsrättförening med god ekonomi där föreningen lån/kvm är endast 2516 kr enligt årsredovisningen 2022! Bostaden är belägen med närhet till fantastiska Hågadalen där du finner bl.a. bär- och svampskog, fornlämningar och motionsspår där möjlighet till längdskidåkning finns vintertid. Från ytterdörren har du endast några minuter till fina promenadstråk och stigar. En kort promenad bort hittar du även Stadsskogens fina leder och elljusspår. Med cykel tar du dig till Uppsala centrum på tio minuter. Ett stenkast bort hittar du Västertorg med två matbutiker, vårdcentral, apotek, BVC och tandläkare.

Här bor du i en fin och trivsam bostad i naturnära Eriksberg med närhet till service och bekvämt avstånd till centrum!

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gnejsvägen 6B, Såld i Eriksberg, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad