Kommande bostad

Eriksberg, Uppsala

Gnejsvägen 6B

  • price tag icon 3 246 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 095 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 67 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 246 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1960-61
Gnejsvägen 6B

Ljus och trivsam 2:a i lummiga Eriksberg!

Nu finns chansen att förvärva denna rymliga och ljusa 2:a belägen i naturnära Eriksberg! Här bor du högst upp i huset med balkong som vetter in mot den grönskande och lugna innergården. Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring bakom skjutdörrar i spegelglas och en snygg industrivägg som skärmar av mot köket. Inbjudande kök med fint ljusinsläpp utan insyn där det finns gott om plats för många middagsgäster. Vidare finns ett stort vardagsrum, sovrum med utgång till balkongen samt ett fräscht, helkaklat badrum från stamrenoveringen 2015/16.

Stabil och välskött bostadsrättförening med god ekonomi där föreningen lån/kvm är endast 2322 kr enligt årsredovisningen 2023! Låg månadsavgift för sina 67 kvm där värme, varmvatten, kallvatten, kabel-tv och bredband ingår i avgiften! Bostaden är belägen med närhet till fantastiska Hågadalen där du finner bl.a. bär- och svampskog, fornlämningar och motionsspår där möjlighet till längdskidåkning finns vintertid. Från ytterdörren har du endast några minuter till fina promenadstråk och stigar. En kort promenad bort hittar du även Stadsskogens fina leder och elljusspår. Med cykel tar du dig till Uppsala centrum på tio minuter. Ett stenkast bort hittar du Västertorg med två matbutiker, vårdcentral, apotek, BVC och tandläkare.

Här bor du i en fin och trivsam bostad utan insyn med närhet till matbutiker och bekvämt avstånd till centrum!

Kontakta mäklare vid intresse och ev. förhandsvisning! Öppen visning planeras i augusti. Tillträde hösten 2024.

Intresseanmälan
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Gnejsvägen 6B, Snart till salu i Eriksberg, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad