Såld

Eriksberg, Uppsala

Gnejsvägen 16B

Slutpris: 2 325 000 kr

Gnejsvägen 16B

Välkommen till denna ljusa och tilltalande gavellägenhet. Lugnt och behagligt belägen på andra våningen med ett fritt och insynsskyddat läge. Balkong med skön morgon- och förmiddagssol. Belägen på lugn återvändsgata.

Lägenhetens välplanerade planlösning erbjuder en hall med gott om förvaring, ett nyligen renoverat kök med matplats och fönster mot den lugna innergården. Vardagsrum med lättmöblerade ytor för socialt umgänge samt utgång till en härlig balkong med morgon och förmiddagssol, två sovrum samt ett fräscht badrum med duschhörna.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och trevlig gårdsmiljö med grönytor och trädgårdsmöbler. Här bor ni nära mataffär och ett flertal restauranger. Som boende i Eriksberg har ni även närhet till Stadsskogens fina promenadstråk och Hågadalens sköna natur med bl a fina skid- och löpspår. Härifrån har ni endast 10 minuters cykeltur till city och området har även goda busskommunikationer.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad