Såld

Luthagen, Uppsala

Gluntens gränd 4A

Slutpris: 2 385 000 kr

Gluntens gränd 4A

Central lägenhet i 30-tals fastighet

Välkommen till denna fina lägenhet på Gluntens gränd 4 A, attraktivt belägen i Främre Luthagen och passar utmärkt för dig som vill bo nära grönområden men ändå nära City. Takhöjden på ca 2,7 meter ger ett luftigt intryck och från bostadens balkong finns en vacker utsikt över innergården. Balkongen är fri från insyn med gott om utrymme, trätrall, markis och både dags- samt kvällssol i sydvästligt läge!

Genomgående i lägenheten finns ekparkett och målade väggar. I hallen finns garderob och klädkammare för extra förvaring. Köket är nyrenoverat med stenbänkskiva samt bra förvaring i skåp och lådor. Här finns det tidstypiska serveringsskåpet bevarat som inrymmer gott om förvaring. Sovrummet har skjutdörrar samt fönster in mot föreningens lugna innergård.
Till lägenheten hör två stora förråd.

Bostadsrättsföreningen har en välskött ekonomi.

Fastigheten är byggd 1934 och tidstypiska detaljer som exempelvis fönsterbänkar i sten, generös takhöjd men även fastighetens hissen bidrar till det charmiga intrycket.

På Gluntens gränd 4A finns det promenadavstånd till Ekonomikum och stadens bekvämligheter. Läget kan knappast bli bättre och innergården med trädgårdsmöbler och utegrill ger en idyllisk känsla.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gluntens gränd 4A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad