Såld

Eriksberg, Uppsala

Glimmervägen 4A

Slutpris: 2 478 000 kr

Glimmervägen 4A

Optimalt planerad 3:a i fritt och lummigt läge i Eriksberg!

Kommande försäljning med planerad visning 16/4. Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Ljus och välplanerad 3:a med ett bra läge i huset och ett härligt läge inom Eriksberg, med fri utsikt och grönska omkring bostaden! Välskött förening med låg skuldsättning och solceller installerade på taket!

Lägenheten erbjuder ett genomgående gott skick med ljusa ytskikt, fina golv, snyggt kök och ett fräscht badrum med plats för tvättmaskin. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong i västerläge med sol från cirka 13-19! Två bra sovrum som båda rymmer stor säng samt bra förvaring. Badrummet är fräscht med klinkergolv och kaklade väggar, stamrenoverat 2005.

Brf Fältspaten är en välskött förening med väl underhållna byggnader. Föreningen har flera gemensamma utrymmen så som tvättstuga, hobbyrum, bastu och motionsavdelning samt ett bokningsbart gästrum. Man är som lägenhetsinnehavare garanterad en parkeringsplats, d.v.s. ingen kö i dagsläget. Se gärna föreningens hemsida https://brffaltspaten.bostadsratterna.se för mer information!

På Glimmervägen bor du med ett lugnt läge och stor innergård i en välskött förening. Perfekt för dig som uppskattar en vacker omgivning då det är direkt närhet till Hågadalen där du finner bl.a. bär- och svampskog, fornlämningar och motionsspår där möjlighet till längdskidåkning finns vintertid. Ett stenkast bort hittar du Västertorg med matbutiker, vårdcentral, apotek, BVC och tandläkare. Här i Eriksberg bor du lugnt och naturnära med närhet till service och bekvämt avstånd till centrum.

Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Glimmervägen 4A, Såld i Eriksberg, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad