Såld

Östermalm, Västerås

Gjutare Granströms gata 7

Slutpris: 2 125 000 kr

Gjutare Granströms gata 7

Mycket fin 2 rok med centralt läge, inglasad balkong och genomgående fint skick!

- Inglasad balkong i soligt läge
- Stilren 2 rok från 2019
- Social och öppen planlösning
- Centralt läge

På tredje våningen i hus från 2019 välkomnas ni in till denna genomgående stilrena 2 rok om 55 kvm på Gjutare Granströms gata 7. Lägenheten karaktäriseras av genomgående fina ytskikt med ekparkett i hela lägenheten, målade väggar och gott om förvaring. I hallen välkomnas ni in med slitstarkt klinkergolv och inbyggd förvaring, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, kök med full maskinell utrustning beläget i öppen planlösning mot vardagsrum där utgång mot den inglasade balkongen återfinnes. Rymligt sovrum med mycket gott om förvaring via garderober med skjutdörrar.

Stabil förening med mycket trivsamt läge på Östermalm. Fin innergård som grönskar upp ordentligt på sommaren med grill, sittplatser och liten lekplats. Att bo på Gjutare Granströms gata innebär att du har bekvämt avstånd till det mesta Västerås har att erbjuda. Gångavstånd till centralstationen, strandpromenaden, grönområden samt Västerås citys mångfacetterade utbud av matbutiker, systembolag, apotek, vårdcentral och restauranger.

Varmt välkomna till denna minst sagt bekväma bostad där du inte behöver sakna någonting. Vi ses på visningen!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gjutare Granströms gata 7, Såld i Östermalm, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad