Såld

Kungsholmen, Stockholm

Gjörwellsgatan 17, 1 tr

Slutpris: 3 550 000 kr

Gjörwellsgatan 17, 1 tr

Perfekt mini 2:a med balkong!

Balkong // Stilrent kök // Öppen planlösning // Diskmaskin // Tvättmaskin // Ljusa ytskikt // Välfylld föreningskassa // Låg avgift

Välkommen till denna optimalt planerade bostad med ett fullt utrustat kök med kvalitativa vitvaror i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket bjuder på goda arbetsytor och bra förvaring! Vardagsrummet är lättmöblerat med flera olika alternativ för soffgrupp och matbord. Här ligger ett fint parkettgolv och dessutom hittar du utgången till balkongen. På balkongen har du plats för utemöbler. Från vardagsrummet når du det rofyllda sovrummet. I hallen har du utmärkt förvaring i form av skjutgarderob. Badrummet är tidlöst kaklat i huvudsak vitt. Här finns även en tvättmaskin.

Föreningen är välskött och har gjort en extra amortering på 500 000 kr sedan senaste årsredovisningen och har miljonbelopp i kassan. Inga beslutade avgiftsändringar per 2024-02-29.

Lugnt toppläge på Kungsholmen med närhet till shopping, vatten och grönska. Idylliskt belägen fastighet med innerstadens puls runt hörnet. Grönskande Rålambshovsparken, Norr Mälarstrands vackra strandpromenad och Riddarfjärdens båtliv på kort gångavstånd. I Marieberg finns all upptänklig service så som apotek, bank, postombud, systembolag samt en av Kungsholmens mest välsorterade matbutiker. Fridhemsplan och Västermalmsgallerian nås på kort avstånd. Även trendiga Hornstull finns på nära avstånd över bron. Ypperliga kommunikationer med bussar och närhet till T-bana, Thorlidsplan är närmast. Flera bra förskolor och skolor för alla åldrar i närheten. Kungsholmens Gymnasium och Rålambshovsskolan i området. Närliggande badplatser: Smedsuddsbadet, Fredhällsbadet eller Fredhälls underbara badklippor.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gjörwellsgatan 17, 1 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad