Till salu

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 5B

Nästa visning
calendar icon torsdag 5 oktober 18:30 - 19:00
1 695 000 kr
area icon Yta
  • 44,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 179 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016-18
Gimogatan 5B

Modern och välplanerad två, belägen högst upp i huset, med ett attraktivt läge i Luthagen!

Här erbjuds en mycket välplanerad och kvadratsmart tvåa, belägen högst upp i huset på våning 4. Planlösningen erbjuder en hall med plats för avhängning, ett vardagsrum och ett välutrustat kök i öppen anslutning med plats för både matbord och soffa, samt ett rymligt sovrum. Stilrent badrum med bl a tvättmaskin. Mycket gott om förvaring i flertalet platsbyggda skjutdörrsgarderober. Plats för utemöbler på loftgången intill lägenhetens entré.

Föreningen är mycket modern och klimatsmart med bl a solpaneler på taket. Här erbjuds medlemmarna bl a tillgång till gemensam bastu och stor lokal för fest eller övernattande gäster samt en grön och trivsam innergård med grillmöjligheter och trädgårdsmöbler. Möjlighet till att hyra parkering i garage eller carport. Tillgång till cykelförråd samt tvättstuga.

Här bor du i ett trivsamt område med smidigt cykelavstånd till stadens puls, universitetet och resecentrum. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen samt längst Fyrisån, mataffärer, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt torget Mimmi Ekholms Plats med närservice.

Välkommen på visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! torsdag 5 oktober, 18:30 - 19:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Gimogatan 5B, Till salu i Luthagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad