Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 2 B

Slutpris: 2 850 000 kr

Gimogatan 2 B

2:a belägen högt upp i hus med två stora, solsäkra balkonger om totalt 16 kvm!

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Rymlig 2:a belägen högt upp i mycket trendigt snitt! Här har man nämligen vågat tänka lite utanför ramarna och valt att ta bort originalköket samt brutit mot nyproduktionens standardiseringar i vitt för att gå mot lite mer moderna, mörka kulörer i gråskala. Samtidigt kan du njuta av nyproduktionens alla fördelar med stora fönsterpartier utan direkt insyn som låter bostaden bada i ljus, en tilltalande planlösning där kvadratmetrarna fördelats jämnt över samtliga rum och lite extra takhöjd som möter stilrena materialval och ekparkettgolv. Största sällskapsytan består av ett väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för matbord samt soffgrupp om så önskas och utgång till balkong. Köket är rymligt med rejäl matplats, all maskinell utrustning du kan tänkas behöva finns på plats och det är utgång till inglasad balkong. Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt god förvaring i platsbyggd garderob. Stort våtutrymme med dusch- och tvättutrustning. Bostaden har dessutom goda förvaringsmöjligheter med många platsbyggda garderober och ett externt källarförråd.

Soliga dagar spenderar man gärna på någon av de stora balkongerna som vetter i söder respektive norr för att fånga upp de allra bästa soltimmarna samt de mäktigaste solnedgångarna. Här finns gott om plats för möblemang samt egna planteringar, ni kan sitta relativt insynsskyddat på båda balkongerna och den ena är dessutom inglasad med öppningsbara fönster för att förlänga årstiderna. Bostadsrättsförening som färdigställdes under år 2018 med gemytlig innergård som förutom gemensamma utemöbler har lekplats, prydliga planteringsytor, lövträd, buskage, gräsytor att bre ut sig på och många cykelställ. Extern förvaring, invändiga cykelförråd, barnvagnsförråd och garage med gott om plats för bilen, samtliga placerade i källarplan.

I närområdet finns elljusspår och fina promenadstråk i Stabby Prästgård, Stabby Backe och Stabbyskogen. Trivs ni vid vatten så finns mysiga promenadstråk även längs Fyrisån. Det finns tre förskolor inom ett avstånd på ca 500 meter och det är nära skolor upp till gymnasieåldern. Nya torget Mimmi Ekholms plats finns alldeles runt hörnet och erbjuder bl a gym, tre restauranger, apotek, vårdcentral, postutlämning, mysigt café, frisör och välsorterad mataffär. Uppsalas stadskärna med allt vad den har att erbjuda är endast 15 minuters cykeltur bort. Välkomna att känna er som hemma!

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 2 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close