Till salu

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 2 A

2 195 000 kr
area icon Yta
  • 53 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 779 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Gimogatan 2 A

Välplanerad tvåa med en mycket stor egen uteplats i Luthagen.

Denna bostad erbjuder inte bara en bostadsupplevelse utan även en livsstil där du kan njuta av soliga dagar på din privata uteplats. Den optimala planlösningen och de stilrena detaljerna skapar en perfekt harmoni mellan komfort och modern elegans.

Läget är oslagbart med närhet till vidsträckta grönområden, perfekta för uppfriskande friluftsliv och avkopplande promenader längs fina cykelvägar. Samtidigt är du inte långt ifrån det pulserande citylivet och har enkel tillgång till kultur och resten av världen.

För den aktiva livsstilen finns en mängd möjligheter inom bekvämt avstånd. Jogga i det vackra Stabby-området, utforska yoga i Klockarparken, eller utmana dig själv på det närliggande utegymmet i Librobäck. Dessutom finns Fyrishov med sina olika aktiviteter och Mimmi Ekholms plats, där du hittar bekvämligheter som matbutik, apotek och restauranger, allt inom räckhåll.

Den unika charmen i Norra Luthagen vävs samman med moderna bekvämligheter i detta nya och attraktiva bostadskvarter. Huset bär på sin historia med svart tegel och spröjsade fönster, medan gården pryds av rostigt corténstål och en vajerförsedd pergola. Det är en bostad som inte bara erbjuder ett hem utan även en koppling till områdets rika arv av brädgårdar, tegelbruk, smedjor och cementgjuterier.

Denna tvårummare är en unik möjlighet att bo i en bostad som inte bara uppfyller dina boendebehov utan också låter dig uppleva en livsstil som omfamnar det bästa av både stad och natur. Kom och upplev varför detta är mer än bara en bostad – det är ett hem där varje dag blir en njutning.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Gimogatan 2 A, Till salu i Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad