Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 13E

Slutpris: 3 250 000 kr

Gimogatan 13E

Ljus gavel 3:a på vån 5 med inglasad balkong och magisk utsikt! Hiss ifrån markplan & låg avgift!

Välkommen till en ljus och välplanerad gavel 3:a på 77 kvm i norra Luthagen. Njut av en inglasad balkong med härlig utsikt över Uppsala domkyrka och slott. Här bor du i en stabil förening med bra ekonomi och låg avgift på våning 5/6 med hiss ifrån markplan. Planlösningen erbjuder välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderobber. Två sovrum i bra storlek mot innergården. Kök och vardasgsrum i öppen planlösning. Fint Marbodalkök i vinkel med rostfria vitvaror och matplats för större sällskap intill fönster. Vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till härlig inglasad balkong med rogivande utsikt över Uppsalas silhuett. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd.

Välskött förening som har en stabil intäkt från förskolan som hyr lokaler av föreningen. Detta har resulterat i att avgiften i princip varit oförändrad sedan huset byggdes. Solceller är installerade på taket för att hålla nere föreningens driftskostnader.

Här bor du i ett trivsamt område med barnvänlig innergård. Parkeringsmöjligheter i carport utomhus och varmgarage i källaren (ingen kö till parkering 2024-05-16). Behagligt gång & cykelavstånd till stadskärnan. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen, mataffärer, restauranger, apotek, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt bra service. Tullmästarens förskola är mycket praktiskt belägen i grannhuset som tillhör samma förening och i området finns flera grundskolor varav två upp till gymnasieklasser.
Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 13E, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad