Till salu

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 13C

2 750 000 kr
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 676 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2014
Gimogatan 13C

Stor trevlig genomgångs 3:a med uteplats i bra förening med låg avgift.

Välkommen till en ljus och välplanerad 3:a i norra Luthagen. Här bor du i en stabil förening med låg avgift så att du kan lägga pengarna på annat. Njut av en stilren bostad med smakfulla färgval och med en rymlig trallagd uteplats mot den trevliga innergården. Lägenheten har en trevlig planlösning med bra sällskapsytor och båda sovrummen in mot gården. Vidare erbjuds en välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Två rymliga sovrum varav master bedroom med utgång till rymlig uteplats. Fint Marbodalkök med rostfria vitvaror och matplats intill fönster. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med gott om ljusinsläpp ifrån fönster och fransk balkong. Genomgående gott om förvaring i garderober, klädkammare och källarförråd.

Välskött förening där avgiften legat på samma nivå flera år i rad och där solceller nyligen istallerats. Här bor du i ett trivsamt område med barnvänlig innergård. Parkeringsmöjligheter i carport utomhus och varmgarage i källaren, kösystem tillämpas. Behagligt cykelavstånd till stadskärnan. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen, mataffärer, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt bra service. Tullmästarens förskola är mycket praktiskt belägen i grannhuset och i området finns flera grundskolor varav två upp till gymnasieklasser

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad