Till salu

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 13A

1 595 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 34 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 905 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2013
Gimogatan 13A

Välplanerad 1:a med praktisk sovalkov och mysig uteplats!

Kontakta mäklaren för visning!

Välkommen till denna kvadratsmarta 1:a från 2013 i Norra Luthagen! Här bor du på markplan med uteplats som på sommaren ligger avskärmat bakom lummiga buskage, in mot den lugna innergården. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härliga sällskapsytor och ger ett luftigt intryck. Här finns en praktisk sovalkov med plats för säng och en inbyggd garderob. Sovalkoven kan lätt skärmas av via draperi i tak. Den välkomnade hallen erbjuder plats för avhängnad samt förvaring i två inbyggda garderober. Vidare finns ett fräscht helkaklat badrum med dusch.

Här bor du i ett trivsamt område med smidigt cykelavstånd till stadens puls, universitetet och resecentrum. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen, mataffärer, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt torget Mimmi Ekholms Plats med närservice. Föreningen har en trivsam innergård med grillmöjligheter och trädgårdsmöbler.

Intresseanmälan

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad