Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 13A

Slutpris: 1 495 000 kr

Gimogatan 13A

Fin hörnlägenhet med balkong!

FAST PRIS! Först till kvarn principen!

Ljus och välplanerad hörnlägenhet med balkong i bästa sydvästläge. Vitt kök och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Sovrum med plats för bredare säng och bra med förvaring i hel garderobsvägg. Helkaklat badrum med badkar/dusch samt förberett för tvättmaskin. För extern förvaring finns ett källarförråd. Modern fastighet byggår 2013 och bekvämt med hiss från markplan.

Stabil och välskött förening där du har bra möjlighet till p-plats. Här bor du i ett trivsamt område med behagligt cykelavstånd till stadskärnan. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen, mataffärer, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt mataffär och service på det nya torget Mimmi Ekholms plats.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 13A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad