Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 13 E

Slutpris: 3 450 000 kr

Gimogatan 13 E

Ljus genomgångs 3:a med två inglasade balkonger & hiss från markplan i bra förening med låg avgift.

Välkommen till en ljus och välplanerad 3:a i norra Luthagen med hiss från markplan. Här bor ni i en stabil förening med låg avgift så att ni kan lägga pengarna på annat. Njut av två rymliga inglasade balkonger med trevlig utsikt och sol större delen av dagen. Lägenheten andas rymd och har en öppen planlösning med bra sällskapsytor och båda sovrummen in mot gården. Planlösningen erbjuder välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Två rymliga sovrum varav master bedroom med utgång till balkong med kvällssol. Fint Marbodalkök med rostfria vitvaror och öppen planlösning till vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni den andra balkongen med utsikt mot Domkyrkan och med förmiddags-/eftermiddagssol. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd.

Välskött förening där avgiften legat på samma nivå flera år i rad och där solceller nyligen istallerats. Här bor du i ett trivsamt område med barnvänlig innergård. Parkeringsmöjligheter i carport utomhus och varmgarage i källaren, kösystem tillämpas. Behagligt cykelavstånd till stadskärnan. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen, mataffärer, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt bra service. Tullmästarens förskola är mycket praktiskt belägen i grannhuset och i området finns flera grundskolor varav två upp till gymnasieklasser

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 13 E, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad