Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 13 C

Slutpris: 3 040 000 kr

Gimogatan 13 C

Mycket välplanerad 3:a högst upp i huset med slående utsikt mot Domkyrkan och två balkonger!

Ljus och öppen lägenhet högst upp i Brf Tullmästaren från 2014. Tack vare läget på våning 6 av 6 har kök, vardagsrum och den ena balkongen en underbar utsikt mot Domkyrkan, slottet och centrala Uppsala.

Lägenheten har en öppen och social planlösning där kök, vardagsrum och matplats har en bra kontakt. Köket är välutrustat med rostfria vitvaror och erbjuder gott om förvaring bakom ljusa skåpluckor. Två bra sovrum som där det ena har bra förvaring i garderober med skjutdörrar. Välkomnande hall som erbjuder bra förvaring i stor garderob med skjutdörrar och smart inredning. Stort badrum med stilrena, ljusa materialval och som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten är mycket välhållen och i ett fint skick så det är verkligen en bostad som lever upp till förväntningarna - välkommen på visning!

Brf Tullmästaren färdigställdes av JM 2014 och föreningen har god ekonomi, mycket tack vare stora lokalintäkter. Alla bostäder har ett källarförråd och det finns parkeringsmöjligheter i carport utomhus och varmgarage i källaren, med kösystem.

Området i den norra delen av Luthagen har utvecklats mycket under de senaste åren och idag erbjuds moderna bostäder med mataffärer, restauranger och övrig service alldeles i närheten. Bra pendlarläge med buss då flera linjer går alldeles i närheten och även med bil då Bärbyleden ger snabb åtkomst till väg E4, 55 och 288. Cykel- och promenadavstånd till centrum.

Flexibelt tillträde, kontakta mäklaren för mer information och eventuell förhandsvisning!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 13 C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad