Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 11A

Slutpris: 1 880 000 kr

Gimogatan 11A

Välplanerad 2:a högt upp i huset med hiss!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet. Bekvämt belägen med hiss från markplan i byggnad från 2016. Lägenheten har bl a en halvöppen planlösning, ett fint ljusinsläpp och fina parkett- och klinkergolv. Här får du även en stor balkong in mot gården.

Planlösningen ger dig entré/hall med plats för ytterkläder, välutrustat och modernt kök med inredning från Vedum, lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, fräscht duschrum/WC med tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum med rymlig garderobsvägg. Stor klädkammare som med fördel även kan användas som arbetshörna. Källarförråd hör till bostaden.

HSB 85 Bröndbo är en välskött förening med en trevlig gårdsmiljö med gräsyta, trädgårdsmöbler och en lekplats för de yngre. Energisnålt med solpaneler på taket. Föreningen har ett bokningsbart övernattningsrum (250 kr/natt) samt flera parkeringsalternativ där det i dagsläget finns lediga garageplatser!

Här bor du i ett trivsamt område med behagligt cykelavstånd och goda bussförbindelser till stadskärnan och flera av Universitetes fakulteter där ibland Ekonomikum. I närområdet finns flera trevliga parker såsom Klockarparken, Gjuteriparken, stabbyparken m fl. Fina motionsstråk i Stabbyskogen, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt mataffär och apotek samt vårdcentral på torget Mimmi Ekholms plats.

Välkommen att kontakta mäklaren med ditt intresse.

Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 11A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad