Såld

Luthagen, Uppsala

Gimogatan 11 C

Slutpris: 1 895 000 kr

Gimogatan 11 C

Tilltalande 2:a, högst upp i huset, med rymlig balkong

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet. Belägen högst upp i byggnad från 2016 med hiss från markplan. Här får ni en rymlig balkong med fritt läge och eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten har bl a en öppen planlösning, ett fint ljusinsläpp och fina parkett- och klinkergolv. Källarförråd som du enkelt når med hiss.

Planlösningen ger er entré/hall med garderobsvägg och plats för ytterkläder, kök med ljus inredning från Vedum, vardagsrum med utgång till balkongen, fräscht duschrum/WC med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ett praktiskt sovrum med rymlig garderobsvägg.

Stabil och välskött förening med för närvarande ingen kö till garageplats i källaren. Här bor du i ett trivsamt område med behagligt cykelavstånd till stadskärnan. I närområdet finns fina motionsstråk i Stabbyskogen, restauranger, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov samt mataffär och service på torget vid Mimmi Ekholms plats.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gimogatan 11 C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad